Historisch gastenboek

07/15/04

Home
Test blad 'Zeilen'
Forum
Gastenboek
Dufour Ervaringen
Specificaties 'Lostris'
Logboek
Navigatie
Veiligheid
Fotogalerij Dufour 30
Links
Fotogalerij Etap 22
Historisch gastenboek
Zeilvakantie Griekenland
Contact

 

Het gastenboek ten tijde van de verkoop van de Etap

From: rwentzel@xs4all.nl
Date: Sun Oct 27 10:49:58 2002

Van echte nadelen is nooit echt sprake geweest (anders had ik hem destijds nooit gekocht denk ik ;-). We irriteerden ons wel eens aan het harde geluid van de motor omdat deze in de bun zit. Nu was de motor niet nieuw meer, dus dat zal tegenwoordig met de nieuwere generatie motoren minder een probleem zijn. Ik zou ook een rolgenua aanbevelen (met windkracht 7 op de punt op het IJsselmeer is het wisselen van fok geen pretje...)Positief: makkelijk zeilbaar, plat dek (voor de zonaanbidsters), tafel in de kuip, goede indeling, hefkiel, onderdelen nog redelijk verkrijgbaar en een ruime kuip.
 

From: asjongeling@hetnet.nl
Date: Sun Oct 6 18:48:23 2002

Leuk site en mooie boot! Wat zijn nu zo de voor- en nadelen van een ETAP? Succes met de verkoop en nieuwkoop!
 


From: rwentzel@xs4all.nl
Date: Sun Sep 29 12:36:31 2002

Hallo Dominique!

Bedankt voor je reactie! Leuk hoor, te zien dat de site echt bekeken wordt! De kooi bestaat uit 1 deel, met daaronder het toilet.

Wij halen de boot altijd met een kraan uit het water voor de winterstalling, maar het is heel goed mogelijk om dit met een trailer en via een trailerhelling te doen! De kiel kan omhooggedraaid worden zodat de trailer eronder past.

Groeten Monique en Richard
 


From: Dominique.Pauwels@village.uunet.be
Date: Sat Sep 28 18:36:04 2002

Heel mooie foto's, om van te dromen hoor! Bestaat de punt uit één tweepersoonsbed of twee aparte kooien? Dit is voor ons wel een belangrijk gegeven.

Kan de boot rechtstreeks op een trailer of moet die met een kraan uit het water? centjes blijven centjes niet?

Nog veel succes met de site en wieweet, wij zien elkaar nog eens.


 


From: f.wentzel@hetnet.nl
Date: Tue Sep 24 20:23:35 2002

Via de familie hoorde ik dat de ETAP te koop staat op internet.Mooie foto,s staan er bij,daar zal zeker op gereageerd worden. Helaas kan ik nu geen bod uitbrengen omdat ik net een nieuwe fiets heb gekocht. IK moet nog even sparen. Maar jou wens ik veel succes met de verkoop. h.g van oom fred


 


Date: Sat Sep 21 15:37:10 2002

Wat een prachtige boot zeg. En wat een mooie foto's. Wij zijn helemaal weg van een Etap alleen maar goede ervaringen!!! Maar'ja we gaan volgend jaar trouwen....dus we moeten even op de centjes letten. Succes met de verkoop en we hopen dat de boot verkocht wordt aan een echte Etap liefhebber.

Groeten, Michael en Dagmar
 


From: Siemon@wanadoo.nl
Date: Sun Sep 15 12:40:07 2002

Leuke boot, ja mijn zoon heeft er ook jaren mee gevaren. Ik wacht nog op een loterij dan kan ik hem ook kopen. Meevaren is leuk en uiteraard graag helpen met het onderhoud. Succes met je Dufour 30

gr. S.Loos
 


From: rwentzel@xs4all.nl
Date: Sun Sep 15 11:26:51 2002

We (Richard en Monique) zijn er inmiddels uit.. we willen een Dufour 30 Classic! Mocht iemand (slechte) ervaring met deze boot hebben dan horen we dit graag!
 


From: f.d.groenewoud@hccnet.nl
Date: Sun Sep 15 09:40:38 2002

Leuke site over de Etap-22. Wij hebben er zelf ook een dus vandaar. Succes met de verkoop.

Onze site m.b.t. Etap-22

http://home.hccnet.nl/f.d.groenewoud/
 


 

Home | Test blad 'Zeilen' | Forum | Gastenboek | Dufour Ervaringen | Specificaties 'Lostris' | Logboek | Navigatie | Veiligheid | Fotogalerij Dufour 30 | Links | Fotogalerij Etap 22 | Historisch gastenboek | Zeilvakantie Griekenland | Contact

This site was last updated 07/15/04